Először is, köszönöm, hogy ezt a pár sor elolvasod, és ezzel is talán közelebb tudunk kerülni egymáshoz, egy olyan közösségen keresztül, ahol az alkotás, a táplálás öröme hozza össze az embereket a liszten keresztül.

 

Végy egy álmot

Keverj hozzá tettet

Formáld kedved szerint

Adj hozzá egy csipet szeretetet

Szippats bele és

Élvezd az életet és légy boldog!

 

Az egész egy házi malom vásárlásával kezdődött 🙂 . A frissen őrölt liszt illata belengte a házat, érdekes, és talán megmagyarázhatatlan kötelék alakult ki abban a pillanatban. A liszt új értelmet nyert az életemben és új izgalmas közös útra terelt, minden nap más arcát tudja mutatni. Megunhatatlan kalandokra hív nap, mint nap, melynek kapcsán a kovász, kovászolás ősi módszerét is megízlelhettem. Hasonló kalandokra hívlak, még ha csak online is, hogy érezhesd azt a csodát, amit a liszt segítségével, kezeid dédelgetésével, szíved melegével alkothatsz. Ehhez kínálok neked prémium liszteket, prémium sütőt, malmot, kelesztőt.

Rofco magyarországi képviselőjeként is elkötelezetten keresem, és támogatom a máshoz nem fogható sütési élményt, és hívlak egy új világ felfedezésére. Ezekkel a sorokkal kívánok nagyon sok boldog sütős perceket és alig várom, hogy találkozhassunk, még ha csak a virtuális téren keresztül is.