Vanessa Kimbell receptjei

Vanessa Kimbell receptjei és a könyvében való szemezgetés után az egyik kedvenc sütink készült, melynek tésztája, és még a krém is kovászos, fermentált. Ő is, mint sokan mások arra bíztatnak, hogy őrölj saját lisztet, lengje be konyhádat a frissen őrölt liszt illata, add meg a testednek teljes kiörlésű liszt beltartalmi értékeit. Valódi, teljes kiőrlésről akkor beszélhetünk, ha az adott liszt érintetlen, egész, vagy olyan darált, feltört, pelyhesített gabonaféléből készül, amelyben megtalálható az endospermium (a virágos növények magjában fejlődő csírát körülvevő és a magot teljesen kitöltő tápláló szövet), a korpa és a csíra. Készítsd el kedvedre.saját liszted. Ehhez a könyvben kapsz részletes iránymutatást a készítéséről úgy, mint a hatásairól is, receptekkel tarkítva.